Διαμονή στο Haraki Mare studios & aparts

Standard – Πλαϊνή θέα θάλασσα και κήπου / Ισόγειο για 1 – 3 άτομα

Τα διαμερίσματα στο ισόγειο με θέα θάλασσα και κήπο, μπορούν να φιλοξενήσουν 1 – 3 άτομα (διαθέσιμο και 4ο κρεβάτι), αποτελούνται από δύο χώρους, σύμφωνα με τον παραδοσιακό τρόπο διαρρύθμισης, το ισόγειο και το παταρό που επικοινωνούν με μια μικρή ξύλινη σκάλα, και ξεχωρίζουν με μια κουρτίνα.

 


 
  
 

Standard – Πλαϊνή θέα θάλασσα και κήπου / 1ος όροφος για 1 – 2 άτομα

Τα δωμάτια που βρίσκονται στον πρώτο όροφο με θέα θάλασσα και κήπο είναι μονόχωρα και μπορούν να φιλοξενήσουν 2 άτομα σε διπλό ή μονά κρεβάτια.


   
 

Superior – θέα θάλασσα / Ισόγειο για 1 – 5 άτομα

Τα διαμερίσματα στο ισόγειο με θέα θάλασσα μπορούν να φιλοξενήσουν 1 – 5 άτομα, αποτελούνται από δύο χώρους, σύμφωνα με τον παραδοσιακό τρόπο διαρρύθμισης, το ισόγειο και τον παταρό που επικοινωνούν με μια μικρή ξύλινη σκάλα, και ξεχωρίζουν με μια κουρτίνα.

 

 
 

 
 

Superior – θέα θάλασσα / 1ος όροφος για 1 – 2 άτομα

Τα δωμάτια που βρίσκονται στον πρώτο όροφο με θέα θάλασσα είναι μονόχωρα και μπορούν να φιλοξενήσουν 1 – 2 άτομα σε μονά κρεβάτια. Η θέα από την βεράντα προς το γαλήνιο Χαράκι είναι συναρπαστική.

Πολιτική κρατήσεων & ακυρώσεων:

Δικαίωμα χρήσης του δωματίου μέχρι ώρα 12:00. Για χρήση δωματίου μέχρι ώρα 18:00 η πρόσθετη επιβάρυνση είναι 50%. Πέραν τις 18:00 καταβάλλεται ολόκληρη η ημερήσια αποζημίωση.

Σε περίπτωση ακύρωση της κράτησης κατά τη διάρκεια της διαμονής, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει αποζημίωση στην επιχείρηση, το 50% της αξίας του υπολοίπου των ημερών της συμφωνηθείσας περιόδου.

Πολιτική κρατήσεων:
Έξοδα κράτησης από τράπεζα ή πιστωτική κάρτα: Επιβαρύνουν τον πελάτη.
Προκαταβολή το 30% της κράτησης ή (2 μέρες προκαταβολή για κράτηση 7 ημερών και 4 ημέρες προκαταβολή για κράτηση 14 ημερών).

Πολιτική Ακυρώσεων:
– 21 μέρες πριν την άφιξη: καμία χρέωση
– Λιγότερες από 21 ημέρες: χρέωση 50% της προκαταβολής.
– 7-0 ημέρες: χρέωση 100% της προκαταβολής
– Σε περίπτωση μη εμφάνισης: χρέωση 100% της διαμονής.